ПРОБУТВАТ НИ ТИХ И КОВАРЕН УБИЕЦ, ИЗХВЪРЛЕТЕ ГО..

ПЛАЩАМЕ СТРАШНАТА ЦЕНА ЗА ДРЕБЕН КЕФ, НО ГО ПРАВИМ ПОСТОЯННО!

 1. 1

  ПЛАЩАМЕ СТРАШНАТА ЦЕНА ЗА ДРЕБЕН КЕФ, НО ГО ПРАВИМ ПОСТОЯННО!

  Оказа се, че почти всеки ден ние ползваме една жива отрова, която бавно и незабелязано трови нашия организъм

  Преди да продължите да четете тази статия, бихме искали да ви зададем един прост въпрос – използвате ли омекотител?

  Е, ако отговорът ви е „да“, ще бъдете доста разочаровани, тъй като ще разберете, че плащате висока цена за това дрехите ви да са меки и да ухаят добре.

  Ние всички знаем, че рекламите на омекотителите често представят продукта като нещо, което носи комфорт, свежест и сладост. Но, реалната и грозна истина е, че голяма част омекотители съдържат дълъг списък от известни токсини и химикали, които могат да влязат в тялото през кожата и при вдишване, което води до широк спектър от здравословни проблеми, предимно за малките деца.

  Омекотителите, в повечето случаи, не са нищо повече от една отрова.

  Хубаво опакована и още по-добре ухаеща отрова !Те са съставени от вредни химикали, комбинирани с една яка доза аромат.

  Тези химикали, тази ежедневна отрова, която вдишваме и носим върху тялото си, са причината за приятното усещане и свежия аромат. Който, да си признаем, в повечето случаи е доста нетраен. Тези вредни вещества се наричат „ароматна субстантивност“, от която зависи колко дълго трае аромата за конкретната повърхност, и как тя се влияе от температурата, влажността и други условия.

  Ето кои са най-често срещаните токсични химикали, намерени във всички омекотители:

  – Алфа-терпинеол – това е опасен токсичен химикал, който може да доведе до много здравословни проблеми, като: световъртеж, главоболие, глад, загуба на паметта, изтръпване на лицето, болка в шията и гръбначния стълб.

  – Бензил ацетат е токсично вещество, което се свързва с рак на панкреаса. Неговите пари могат да дразнят очите и дихателните пътища, и освен това може да се абсорбира през кожата.

  – Бензиловият алкохол би могъл да доведе до много здравни проблеми, като например: различни разстройства на централната нервна система, главоболие, гадене, повръщане, виене на свят и драматични колебания на кръвното налягане.

  – Хлороформ – това е мощен невротоксин, канцероген, който може да доведе до много здравни проблеми, като например: загуба на съзнание, гадене, главоболие, повръщане и / или замаяност, сънливост.

  – Линалол – причинява респираторни проблеми и т.нар загуба на мускулна координация.

  Ето защо е нужно да се избегне честата употреба на омекотители, и да се ползват естествени алтернативи. Те са много по-безопасни и по-ефективни. Ние наистина се надяваме сме ви били полезни с тази статия полезна, и не забравяйте да я споделите с приятелите и семейството си в социалните мрежи./ zajenata.bg

loading...

Допълни тази новина

Вие можете да допълните или обновите тази новина или да създадете Ваша собствена!

Допълни тази новина

Вход / Регистрация