САМО В ПЛОВДИВ! Шофьорка потегли с бензинова колонка и рани бензинджия!

13.10.2017
14:27
Водачът потеглил докато пистолетът за зареждане още бил в автомобила му

 1. 1

  Водачът потеглил докато пистолетът за зареждане още бил в автомобила му

  Нелеп инцидент завърши с напълно сериозна травма, след като служител на бензиностанция на Околовръстния път на Пловдив се озовал на земята заради бързащ клиент.

  Неприятната случка се развила около 13 часа вчера. 22-годишният бензинджия отговарял за колонката за газ и зареждал автомобил. Шофьорът обаче, незнайно защо, решил да потегли без пистолетът за зареждане да е изваден от колата. Така младият служител на бензиностанцията се спънал в маркуча и паднал на земята.

  Той е получил тежка телесна повреда и му е била оказана спешна медицинска помощ.

  В Първо районно е образувано досъдебно производство по случая. Продължава изясняването на фактите и обстоятелствата около случилото се.

  Подобни инциденти със заспали шофьори, тръгващи си преждевременно от бензиностанции, зачестиха през последните дни. Разказахме ви и за жена, която потегли с автомобила си от бензиностанция на Пещерско шосе. Това отново е станало докато пистолетът с горивото е бил в колата. Това довело до скандал на обекта и взаимни обвинения.

 2. 2

  Пловдивчанка тръгна с маркуча, докато зареждат возилото й на бензиностанция

  Жената излязла с бойна крачка от автомобила си и започнала да упреква бензинджията

  На косъм от инцидент на бензиностанция на "Пещерско шосе" в Пловдив. Жена потегли с автомобила си, докато пистолетът с горивото е бил в колата. Това сигнализира пловдивчанка, която е станала свидетелка на нелепия инцидент.

  Виждайки какво се случва, служителят на обекта започнал да вика на дамата да спре. Тя пък с бойна крачка излязла от автомобила си и започнала да упреква бензинджията, че той бил виновен, тъй като не е извадил пистолета.

  Оказва се обаче, че към момента на тръгване, колата все още се е зареждала с гориво.

  „Щеше да гръмне всичко! И за капак мъж се разхождаше с цигара точно до колонките. Това само жена може да го свърши”, коментира под снимките пловдивчанката.

  Коментарите, разбира се, не закъсняха. Повечето бяха шеговити, че е трябвало бензинджията да пръска с пожарогасител и да се повтори случката със загасения перничанин в София.

  Снимки и текст: https://trafficnews.bg/

loading...

Допълни тази новина

Вие можете да допълните или обновите тази новина или да създадете Ваша собствена!

Допълни тази новина

Вход / Регистрация