Шведът Ралф ще се размине с глоба от 1000лв.. Добре дошли в Абсурдистан!

Шведът Ралф Сундберг обжалва ареста си, ще се размине с глоба от 1000 до 5000 лв.

 1. 1

  Шведът Ралф Сундберг обжалва ареста си, ще се размине с глоба от 1000 до 5000 лв.

  Най-вероятното наказание за чужденеца ще бъде глоба в размер от 1000 до 5000 лв, предаде www.24chasa.bg

  Шведът Ралф Сундберг, изритал безпричинно камериерка в лицето в Слънчев бряг, ще обжалва ареста си, научи “24 часа”. Той ще се яви в Бургаския окръжен съд на 15 юни, където отново ще настоява за по-лека мярка - домашен арест, подписка или парична гаранция.

  Това най-вероятно ще наложи удължаване срока на разследване с още една седмица, коментираха от прокуратурата в Несебър.

  Срещу 53-годишния Ралф Сундберг бе образувано бързо производство, което трябваше да приключи в 7-дневен срок. Заради жалбата на шведа пред Бургаския окръжен съд обаче срокът ще бъде удължен.

  В момента чужденецът се намира в единична килия в следствения арест към бургаския затвор.

  Сундберг е обвинен за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, за което законът предвижда глоба, пробация или лишаване от свобода до 3 г.

  Тъй като шведът е с чисто съдебно минало, а нанесената телесна повреда се води лека, незастрашаваща живота, той няма как да бъде осъден ефективно, коментират юристи. Най-вероятното наказание за чужденеца ще бъде глоба, която е в размер от 1000 до 5000 лв., обясняват запознати.

  Ударената камериерка Диана Петкова е твърдо решена да заведе паричен иск срещу Сундберг, който най-вероятно ще е символичен, в знак на засегната чест и достойнство. Ако делото срещу шведа приключи по реда на бързото производство, пострадалата няма да има възможност да се конституира като граждански ищец и частен обвинител. Затова след приключване на делото ще заведе ново, гражданско прозводство.

  Камериерката все още е в шок от травмата. Нейни близки разказаха, че не може да спи и от няколко дни посещава психолог.


 2. 2

  Пострадалата Диана Петкова вече посещава психолог.

  Бруталният инцидент стана малко след 22,30 ч на 3 юни в хотел “Марвел” в Слънчев бряг. Охранителна камера в коридора, в който камериерката чистела, е запечатала как едрият швед се приближава до работничката и без никаква видима причиня я изритва с крак в лицето.

  Беззащитната Диана пада назад и губи съзнание. Свестяват я нейни колеги, а дъщеря ѝ Светослава извикала линейка, която я транспортира до бургаската болница.

  Междувременно група възмутени бургазлии се закани в социалните мрежи, че ще протестира до последно и ще настоява шведът Ралф Сунгберг да получи адекватна присъда.

  “Нека да поработи известно време в наш хотел, това да бъде част от наказанието”, коментира Владимир Павлов, един от организаторите на групата.

 3. 3

  Риалити звезда със свое разследване за бияча

  Риалити звездата от предаването “Мастършеф” Мариела Нордел прави собствено разследване за шведския бияч. Тя била омъжена в Швеция от 10 г. и познавала много хора там. Разкритията си тя публикува във фейсбук.

  “С мен се свърза един, който твърди, че е пътувал с шведа в самолета и после се е настанил в същия хотел”, съобщи в сряда Мариела. Според човека Ралф и брат му “почнали яко да къркат още по време на полета”. Поръчали си цяла торба с алкохол и докато летели, пресушили една бутилка. “Когато се настанили в хотела, си оставили багажа в стаята и слезли долу да си допият”. От раницата на Ралф бил откраднат лаптоп.

  След като открил липсата, той се развилнял и демонстративно слязъл с багажа си на рецепцията да иска обяснения. Оттам явно го пратили за зелен хайвер, защото побеснял и тръгнал като улав из хотела с отворената раница и на всеки тръбял как в тоя хотел били крадци”, пише Мариела.

  https://www.24chasa.bg

loading...

Допълни тази новина

Вие можете да допълните или обновите тази новина или да създадете Ваша собствена!

Допълни тази новина

Вход / Регистрация