СЪПРУГ УБИ ЖЕНА СИ НАСЪН! СЪНУВАЛ КОШМАРИ..

06.09.2017
12:37
Преди да си легне взел по-голямо количество лекарства

 1. 1

  Преди да си легне взел по-голямо количество лекарства

  Жител на Северна Каролина позвънил рано сутринта на спешния телефон 911 и съобщил на оператора, че когато се събудил, видял, че някой е наръгал жена му. 28-годишният Матю Фелпс разказал, че преди да си легне взел по-голямо количество лекарства заради простудата си и затова е възможно той да е убил възлюбената си, съобщава New York Post.

  "Мисля, че аз съм убил моята...", съобщил Матю. - "Какво имате предвид, какво се е случило?", казал операторът. "Спомням си, че сънувах, а след това включих светлините и тя лежеше мъртва на пода... Целият съм в кръв, на леглото лежи окървавен нож.

  Сякаш, аз съм го извършил. Но не мога да повярвам в това", изплашено обяснил мъжът. В края на разговора, който продължил седем минути, Фелпс плачел и казал, че жена му не заслужава такава участ. Полицията арестувала мъжа и той бил обвинен в убийство. Неговата жена Лорън Ашли Никол Фелпс, 29-годишна, била намерена мъртва с множество рани от нож. Според думите на Матю, преди да заспи, той приел лекарството Coricidin. От компанията, произвеждаща лекарството, отхвърлиха обвиненията в това, че човек може да стане агресивен от него. Разследването продължава.

  https://trafficnews.bg/sviat/news/83852/

loading...

Допълни тази новина

Вие можете да допълните или обновите тази новина или да създадете Ваша собствена!

Допълни тази новина

Вход / Регистрация