Убиха лекаря, който разкри истината за ваксините!

25.06.2017
14:45
Доктор, който казва, че ваксините причиняват аутизъм е намерен мъртъв в река

 1. 1

  Доктор, който казва, че ваксините причиняват аутизъм е намерен мъртъв в река

  Известният изследовател на аутизма и противник на ваксините в средата на тази година е намерен да плува мъртъв в река в Северна Каролина, а неговото убийство е направено при съмнителни обстоятелства. Рибар, който откри тялото на доктор Джеймс Брадстрит в реката свидетелства:

 2. 2

  Той имаше огнестрелни рани на пръстите

  Разследването за смъртта е приключило, но това, което шокира целия свят е, че следователите са заявили, че става въпрос за самоубийство. Тази дезинформация подтикна семейството да финансира собствено разследване, защото не вярва, че този лекар се е самоубил, а че става дума за убийство, което е финансирано от фармацевтичната индустрия.

 3. 3

  Приживе доктора лекувал деца с аутизъм.

  Д-р Брадстрит оглявил лично клиника в Джорджия, бил е съсредоточен в лечение на деца с аутизъм и други свързани с неврологични проблеми. Сред различните лечения в неговата клиника са изгонване на токсични увреждания от детския организъм, за които се смята, че са основна причина за аутизъм в ранното детство.

  Доктор Бредстрит решил да се бори срещу индустрията за ваксини след като детето му се разболяло от аутизъм, непосредствено след ваксинация с ваксина, която съдържа в себе си жива.

  „Аутизмът ме научи в медицината, много повече от медицинските училища, които завърших„, заяви Брадстрит на медицинска конференция. Но освен, че е посветил живота си да лекува постдарали от ваксини, доктор Бредстрит има широка публична дейност, оповестявайки нелицеприятни данни за фармацевтичната индустрия и влиянието й върху хората.

  Така че, преди да бъде намерен мъртъв в реката, в американските медии се намират статии, в които се вижда, че американската държава се опитва да дискредитира доктора с юридически методи.

  http://zapernik.com/2017/06/21/30496/

loading...

Допълни тази новина

Вие можете да допълните или обновите тази новина или да създадете Ваша собствена!

Допълни тази новина

Вход / Регистрация